Esdeveniments i activitats a mida

Esdeveniments

Combinem exercici físic, coneixement del medi, excursionisme, entorn natural, família, amics...

De forma regular i periòdica, Entrecamins organitza activitats on la divulgació del medi natural, l’excursionisme i les activitats en família en són les protagonistes, tenint com a primer objectiu el de passar-ho bé i conèixer espais nous o redescobrir-ne de vells.Sovint, incorporem activitats d’orientació combinades amb diferents jocs de pistes o activitats que ens acostin al coneixement i els valors d’aquests espais. Si bé el plantejament és familiar, gairebé totes les activitats són aptes per ser realitzades també per un grup d’adults.

Veure pròximes activitats
activitats-al-parc-natural-del-montsant
activitats-al-parc-natural-del-montsant-cerca-tresor

Cerca del Tresor

Jocs de pistes en entorns naturals per posar a prova el nostre enginy

Amb diferents elements com brúixola, GPS, mapes i d’altres pistes, t’organitzem una activitat amb durada, mida i nivell de dificultat variable, per tal de jugar en família o amics a trobar un tresor o objectiu final.


Sempre en un espai natural, connectarem un exercici físic moderat amb un jocs de pistes en els que tothom pugui passar-ho bé.


En els diferents jocs i enigmes, incorporem elements que fan referència al patrimoni i cultura locals, si bé es pot enquadrar en altres temàtiques que tinguin relació amb el medi ambient.


L’activitat inclou tot el material necessari per realitzar-la, així com guia de muntanya titulat durant la mateixa i assegurança específica.

Demanar més informació

Cursa d’orientació

Joc o competició per adquirir, posar a prova i desenvolupar l’agilitat en l’ús d’un mapa i altres tècniques d’orientació.

A partir d’un mapa de la zona, cal buscar una sèrie de balises amagades i marcades en el mapa. Es pot donar un esperit més o menys competitiu en funció del perfil dels participants.


Sempre en un espai natural, connectarem l’exercici físic amb la família o els amics, a traves de jugar a orientar-nos i adaptant el nivell per completar l’activitat de forma adequada.


Ens mourem per entorns poc perdedors i amb totes les garanties de seguretat, es pot realitzar amb finalitats més pedagògiques o esportives segons es desitgi.


L’activitat inclou tot el material necessari per realitzar-la, així com guia de muntanya titulat durant la mateixa i assegurança específica.

Demanar mes informacio
activitats-al-parc-natural-del-montsant-cursa-orientacio

No trobes el que busques?

T’organitzem la teva activitat!

Dissenyem i coordinem l’activitat exclusivament per a tu i ens desplacem allà on desitgis. Consulta’ns

Activitats per a escoles

Activitats per a empreses

Esdeveniments i activitats a mida

Contactar ara