Team building per a empreses al medi natural

Oferim experiències i jornades de team building per a empreses en un entorn natural

Activitats enfocades a la millora de la cohesió dels equips, increment de la motivació, millora del rendiment i creació de bon ambient de treball en general. La natura i l’esport són els fils conductors per incentivar el creixement personal i grupal. Aprofitant els contrastats beneficis que ens aporta el trobar-se en contacte amb el medi natural, desenvolupem diverses activitats, algunes més lúdiques, altres més participatives, altres més físiques, però sempre amb el mateix objectiu, millorar el nostre rendiment a la feina.

Les experiències es poden realizar amb la tutela d’un coach o formador, que dóni a l’activiat un caire més didàctic. Sempre es tracta però de nivells fàcils i asequibles per a tothom, així com adaptables en funció de les necessitats logístiques de l’empresa i sempre amb l’acompanyament d’un guía de muntanya titulat.

Oferim passejades per llocs de gran importancia i bellesa natural, experiències combinades on hi és present la viticultura i el tast de vins o d’olis, així com jocs de pistes o d’orientació, ja sigui amb mapa o amb altres aparells de fàcil utilització.

Trek&team. Orientació i descoberta empresarial amb coach i formador.

Trek&Team és una proposta per a empreses que emergeix de la fusió entre la connexió amb la natura i el desenvolupament professional, amb la intenció de millorar les competències personals, relacionals i d’equip, a partir d’activitats guiades en un entorn natural.


Oferim una sèrie d’activitats de team building en espais oberts de gran valor natural i paisatgístic, amb l’objectiu d’obrir un espai de treball compartit adreçat a empreses i organitzacions, per tal de que puguin fruir d’una experiència d’equip.


Realitzem les activitats per a empreses i organitzacions de fins a 150 persones, a qualsevol indret de Catalunya.


L’activitat inclou tot el material necessari per realitzar-la, l’acompanyament en tot moment d’un guia de muntanya titulat, continguts interpretatius i assegurança per l’activitat.

Descobreix Trek&Team
activitats-team-building-en-tarragona
activitats-team-building-tarragona-caminada-conscient

Caminades Conscients. Interpretació i descoberta del medi

Per tenir l’oportunitat de trobar-se amb el grup però també amb un mateix. Buscar la connexió amb els companys així com mirar-nos amb uns altres ulls. Descobrir secrets de la natura i entendre-la millor. Gaudir d’unes hores en bona companyia en un marc natural incomparable que ens ajudi a treure el millor de nosaltres mateixos.


Passejarem per indrets de gran bellesa i farem servir tots 5 sentits per sentir i experimentar el bosc. Ens trobarem amb arbres que no haguéssim pogut imaginar, restes dels que han ocupat aquests espais en els últims segle i altres sorpreses per completar un dia de feina molt especial.

Demanar més informació

Jocs d’orientació

Organitzar-se, treballar en grup, coordinar-se, establir estratègies i prendre decisions. Es pot fer de forma divertida! A partir d’un mapa els participants han de localitzar una sèrie de punts en un àrea determinada. Adaptable en durada, llargada i dificultat, però sempre en un espai agradable i que ens permeti desconnectar amb el dia a dia de la feina i connectar de forma diferent amb les persones amb les que a diari la compartim.


Adaptable en diferents formats segons l’exigència, la competitivitat i el nivell del grup o simplement la motivació que tinguin per fer esport i divertir-se.


L’activitat inclou tot el material necessari per realitzar-la, així com l’acompanyament de guia de muntanya titulat.

Demanar mes informacio
activitats-team-building-tarragona-joc-dorientacio
activitats-team-building-tarragona-marxa-nordica

Marxa Nòrdica entre vinyes

Passejada calmada però esportiva entre vinyes coneixent la seva història, particularitats, singularitats i característiques. Tast de vins i reconeixement en el mateix de tot el que ens han explicat a la vinya. Oportunitat de trobar-se amb els companys de forma més lúdica i festiva, fent una mica d’exercici i degustant l’alta qualitat dels vins prioratins.


Itinerari adaptable segons el nivell i la motivació del grup, sempre passejant per camins rurals fins arribar a les vinyes on es conrea el raïm que produeix els vins que degustarem. Els participants que no vulguin practicar la tècnica de la marxa nòrdica ho poden fer caminant.

Demanar més informació

Gastronomia, territori i natura a Falset

Passejada per la zona de Sant Gregori, amb la seva ermita del segle XVI i la zona rocosa adjacent amb les seves característiques formes derivades de l’erosió del vent. Caminada combinada amb experiència gastronòmica d’alta qualitat a la capital del Priorat.


Després d’una excursió de distància variable coneixent els valors naturals i històrics del Priorat, ens dirigirem al restaurant per degustar alguns dels plats típics d’aquesta comarca. També es pot fer l’experiència gastronòmica abans de l’activitat començant el dia amb un esmorzar de forquilla.

Demanar mes informacio
activitats-team-building-tarragona-gastronomia

No trobes el que busques?

T’organitzem la teva activitat!

Dissenyem i coordinem l’activitat exclusivament per a tu i ens desplacem allà on desitgis. Consulta’ns

Activitats per a escoles

Activitats per a empreses

Esdeveniments i activitats a mida

Contactar ara