Qui som
Entrecamins

Què és Entrecamins?

Heu experimentat mai la sensació de que el vostre ànim canvia només allunyar-vos de la ciutat? Heu sentit mai com els vostres pulmons s’omplen d’una forma diferent tant bon punt els vostres peus trepitgen un terreny no pavimentat? Qualsevol que hagi tingut sensacions com aquestes parlarà el nostre llenguatge, i entendrà que el que us proposem és molt més que una excursió, un joc o una caminada per la muntanya.

 

Entrecamins és una manera diferent de gaudir de la natura, d’interactuar amb el medi natural. La interpretació més enllà del senderisme, la connexió més enllà de de la observació. Sabem que hi ha infinites sensacions que van més enllà de caminar i veure terra, pedres, animals i plantes.

 

Us oferim activitats i guiatges exclusius i dissenyats per a vosaltres, amb recorreguts, visites i experiències totalment adaptades als vostres gustos i necessitats.

Qui som Entrecamins?

Entrecamins és natura, i les persones que hi estem darrere som la Núria i el Carles. Junts dissenyem, programem, coordinem i dirigim tot el que us oferim.


Compartir i connectar han estat sempre els denominadors comuns de tots els altres projectes professionals que hem dut a terme en comú. La particularitat en aquest és que la connexió va molt més enllà de les altres persones. Aquesta connexió arriba fins la terra, les pedres, l’herba, els pins...


Per a nosaltres, aquesta feina és una oportunitat per conèixer gent i compartir amb ells el seu temps a la natura i el seu coneixement i la seva estima per la terra, pel medi ambient, per la muntanya.

Carles-Sanroma-entrecamins

Carles Sanromà

Guia de muntanya. Direcció

Nuria-Rios-Entrecamins

Núria Rios

Coordinació i comunicació