Caminades i senderisme interpretatiu

Trekkings a Montsant

Rutes guiades de senderisme de durada i dificultat variable per a tots els nivells al Parc Natural de la Serra de Montsant i a les Muntanyes de Prades. Sempre donant valor als continguts interpretatius i explicacions d’un Guia de Muntanya titulat.


Des dels itineraris més còmodes i bàsics com la Roureda d’Albarca i Sant Bartomeu ideals per realitzar en família, fins els racons més inhòspits i les teixedes del Barranc del Vidalbar, passant pels imprescindibles i icònics com el Toll de l’Ou o la Punta Corbatera.


Us oferim activitats i guiatges exclusius i dissenyats per a vosaltres, amb recorreguts, visites i experiències totalment adaptades als vostres gustos i necessitats.

Demanar mes informacio
senderisme-al-priorat
trekking-al-priorat

700 anys i un dia

Caminem pels voltants i l’interior de l’antic Monestir de Santa Maria d’Escaladei. Natura en estat pur, racons ombrívols excepcionals. Passejada guiada per l’interior del monestir i tast de vins o d’olis en acabar.


Un cop ens allunyem caminant del Monestir, la vegetació esdevé una de les més variades i riques que podem trobar en tot el Parc Natural. Combinarem un itinerari de flora amb la visita a un parell d’indrets màgics, bons arguments pels que els monjos es varen establir aquí fa més de 800 anys.


Conclourem aquesta comunió amb la terra i el territori amb el sentit del gust, tastant vins o olis de les denominacions d’origen locals, on percebrem tot el que hem pogut aprendre anteriorment.

Demanar més informació

Tastem el territori

Passegem pels voltants de Falset, descobrint història i natura i degustant el millor d’aquesta terra.


Passejada amb alt interès natural, paisatgístic i històric. Recorrerem camins de bast, observarem formacions amb circumstàncies geològiques espectaculars i coneixerem què va passar en aquelles muntanyes en els darrers segles, els oficis a la muntanya, la guerra... Privilegiades vistes sobre el Priorat i el Baix Camp.


Tot plegat es complementa amb un dinar o esmorzar en un dels millors restaurants de la comarca o bé amb un tast d’olis guiat amb alguns dels millors olis del món.

Demanar mes informacio
trekking-al-montsant
trekking-al-priorat-marcha-nordica

Marxa nòrdica. Esport i vinyes

Exercici físic sense deixar de caminar combinat amb enologia i viticultura en una experiència complerta en la que hi participen els 5 sentits.

Explicarem i practicarem la tècnica del Nòrdic Walk, que guanya adeptes a diari per la seva combinació de passeig + exercici físic complert. Visitarem vinyes centenàries als voltants de la capital nord del Priorat, Cornudella de Montsant. Coneixerem com es treballen i com es traslladen les circumstàncies del terreny al seus vins. Seguirem la marxa nòrdica per dins el Parc Natural per arribar finalment al celler, on podrem degustar els vins que aquelles vinyes han produït, entre d’altres.

Demanar més informació

No trobes el que busques?

T’organitzem la teva activitat!

Dissenyem i coordinem l’activitat exclusivament per a tu i ens desplacem allà on desitgis. Consulta’ns

Activitats per a escoles

Activitats per a empreses

Esdeveniments i activitats a mida

Contactar ara